Seurustelua lentokoneen matkustamossa Lelumuseo Hevosenkengässä.

[vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column][vc_column_text]

Kasvattaja, tule mukaan uudistamaan Lelumuseota: Ilmoittaudu mukaan Museovisionäärit asiantuntijaryhmään!

 

Tule tekemään kanssamme Suomen iloisinta museota! Lelumuseo Hevosenkenkä uudistuu vuosina 2021 – 2022 elämykselliseksi museoksi, joka puolustaa leikkiä ja kannustaa kävijöitään oppimiseen, empatiaan ja luovuuteen. Nyt kutsumme kasvatuksen ja koulutuksen asiantuntijoita mukaan vaikuttamaan uudistukseen. Museovisionäärit -asiantuntijatyöryhmässä työstetään museon suunnitelmia yhdessä kasvatuksen ja koulutuksen asiantuntijoiden ja museon työntekijöiden kesken ja jalostetaan ne parhaiten kävijöiden tarpeita ja toiveita vastaaviksi. Työryhmässä pääset aidosti vaikuttamaan siihen, millainen tulevaisuuden Lelumuseosta tulee!

Toivotamme tervetulleiksi työryhmään kasvatuksen ja koulutuksen osaajia varhaiskasvatuksen alalta aina aikuiskoulutukseen asti. Työryhmä kokoontuu työpajatyyppisiin tapaamisiin 2-3 kertaa vuodessa vuosien 2021 – 2022 aikana. Toivomme, että työryhmän jäsenet pystyvät sitoutumaan toimintaan pitkäjänteisesti, mutta se ei ole edellytys mukaan ilmoittautumiselle.

Työryhmän tapaamiset järjestetään arki-iltaisin Lelumuseolla ja niissä tarjotaan ruokaisaa välipalaa. Ensimmäisen tapaamisen aiheena on unelmien retkikohde ja se järjestetään maanantaina 18.1. klo 17 – 19. Asiantuntijaryhmään otetaan maksimissaan 15 henkilöä ja tapaamisissa tullaan noudattamaan vallitsevia kokoontumisohjeita ja muita suosituksia. Työryhmään osallistuminen on vapaaehtoistoimintaa, josta ei makseta palkkiota. Matkantekoon ja parkkeeraamiseen liittyviä kustannuksia korvataan osallistujille S-ryhmän lahjakortin muodossa.

 

 -Asiantuntijaryhmäläiset saavat:

  • Vaikuttaa uudistuvan Lelumuseon toteutustapoihin ja palveluihin.
  • Uusia tuttavuuksia ja verkostoitumista.
  • Kiinnostavaa ja hauskaa ideointia lelujen, leikin ja lapsuuden sisällöistä ja näkökulmia museoiden mahdollisuuksista tukea kasvatus- ja opetustyötä.
  • Tutustua museon uudistamisprojektiin “sisältä päin”.
  • Maittavat tarjoilut. 

 

Lisätietoja: Tuuli Uusikukka, puh. 050-5503911 tai tuuli.uusikukka[a]hevosenkenka.fi

 

Ilmoittaudu mukaan 11.12. mennessä!

 

 [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]