Museo Leikki on suljettu 8. – 16.4.2024! Lue lisää
Leikki – Lekmuseet är stängt 8. – 16.4.2024! Läs mer
Leikki – the Museum of Play is closed 8. – 16.4.2024! Read more 

Lapsia askartelemassa pöydän ääressä.

Museo Leikin kesäleiri 10. – 14.6.2024

Ma 10.6. – pe 14.6.2024

Museo Leikin kesäleiri kutsuu! Lapsuuden, leikin ja lelujen omassa museossa vietetään kesäisen kepeää leirielämää. Kestävän leikin teemoja monipuolisesti käsittelevällä päiväleirillä pelataan ja taiteillaan, tutustutaan museon näyttelyihin ja kokoelmien aarteisiin, rakennellaan, retkeillään lähiympäristössä sekä tietysti leikitään runsaasti! Tärkeintä on mukava yhdessäolo kivassa ryhmässä.

Jokainen leiripäivä sisältää ohjattua toimintaa, lounaan sekä vapaata leikkiaikaa leiriläisten omien toiveiden mukaisesti. Leiri on suunnattu 1.-3. luokkalaisille lapsille. Osallistuminen edellyttää, että lapsella on ensimmäinen kouluvuosi takanaan. Leirille mahtuu 18 lasta ja se toteutetaan, mikäli ilmoittautuneita on vähintään 12.

Leirin hinta on 210 € (Leirin hintaan sisältyy vakuutus, materiaalit, retket ja lämmin lounas. Huom! välipala ei sisälly hintaan).

Leiriaika: Ma-pe 10. – 14.6.2024 klo 9.00 – 15.00

Mukaan pääsee ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittaudu mukaan tällä lomakkeella. Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisen jälkeen saat vahvistusviestin ja maksuohjeet. Ilmoittautumisaikaa on 21.4.2024 saakka.

Leirin peruutusehdot:
Peruutuksista on ilmoitettava mahdollisimman pian toimistoon sähköpostitse info(a)museoleikki.fi. Leiripaikan peruminen on maksutonta vielä kuukausi ennen leirin alkamista (10.5.2024). Tällöin jo maksettu leirimaksu palautetaan kokonaisuudessaan. Jos leiripaikka perutaan alle kuukausi ennen leirin alkua, peritään leirimaksusta 50 % leirin kokonaishinnasta. Huom! Leirimaksun maksamatta jättäminen tai leiriltä pois jääminen ei riitä peruutukseksi. Perumatta jätetty leiripaikka laskutetaan, vaikka lapsi ei saapuisi leirille.

Tervetuloa viettämään iloisia kesäpäiviä Museo Leikkiin Espoon Tapiolaan!

Lapsia kiipeilytelineellä ja heittelemässä koripalloa.
Museo Leikin kesäleirillä leikitään paljon. Kuva: Pekka Elomaa
Lapset katsovat vitriinin sisällä olevia esineitä ja osoittelevat.
Museo Leikin kesäleirillä tutustutaan näyttelyihin kiinnostavalla tavalla. Kuva: Pekka Elomaa