Museo Leikin palvelut

Museo Leikki tarjoaa monipuolisia palveluita kaikenikäisille. Meiltä voi tilata muun muassa kiinnostavia ja leikkisiä opastuksia, mielikuvitusta kutkuttelevia työpajoja, hauskoja leikkihetkiä ja ikimuistoisia syntymäpäiviä. Räätälöimme asiakkaan toiveiden mukaan myös muita palveluita ja tilojen vuokrausta niin yksityis- kuin yritystilaisuuksia varten.

Päiväkoti- , koululais- ja opiskelijaryhmät voivat tilata meiltä maksuttoman opastuksen. Espoolaisille esikoulu- ja kouluryhmille tarjoamme Mielin määrin -kategoriaan kuuluvia KULPS-palveluita. Yhteisöille tarjoamme lainaksi Nallevaarin matkassa -lelunäyttelyä.

Varausohjeet:

Palvelut varataan ensisijaisesti sähköisen varauspalvelumme kautta, viimeistään kaksi viikkoa etukäteen. Varauksen pääset tekemään klikkaamalla haluamaasi palvelua. Katso Varausehdot. Mikäli olet tulossa ryhmän kanssa omatoimiselle vierailulle Museo Leikkiin, toivomme siitä ilmoitusta alla olevaan sähköpostiin.

Museo Leikin tilattavat palvelut eivät sisällä Museo Leikin pääsylippuja, ellei kuvauksessa toisin mainita.

Toistaiseksi varauspalvelu toimii vain suomeksi.

Palveluihin liittyvät tiedustelut: info(a)museoleikki.fi tai 050 5900 137 (ti-la 11-15).

Synttärit

Vietä ikimuistoiset synttärijuhlat Museo Leikissä!

Kokonaisuudessaan synttärit kestävät 2 tuntia, sisältäen 30 minuutin herkutteluhetken museon työpajatilassa. Työpajaan saa tuoda omat tarjottavat ja hintaan kuuluu astiat omien herkkujen nautiskeluun. Vaihtoehtoisesti voit tilata tarjoiluiksi Kahvila Hyrrän synttäripakettin museon yhteydessä olevalta Kahvila Hyrrältä.

Hinta sis. 15 lasta + 1–3 aikuista (lisäosallistujat maksusta):

ti-pe 240 €
la-su 290 € 

Synttärit ovat varattavissa aikaväleille:

  • ti klo 12.30 alkaen
  • ke-pe klo 11.30 alkaen
  • la klo 13.30 alkaen
  • su klo 13.30 alkaen

Huom! Viimeinen mahdollinen aloitusaika on 2,5 tuntia ennen sulkemisaikaa.

Jos valmiista teemoista ei löydy sopivaa, voi synttäriohjelman koostaa mistä tahansa opastuksestamme ja työpajastamme. Valmiiden palveluiden ulkopuolelta tehdystä räätälöinnistä veloitamme n. 50€ riippuen työhön käytettävästä ajasta. Kysy rohkeasti lisää synttäreistä infostamme, yhteystiedot sivun alareunassa.

Lue lisää synttäreistä alta ja tee alustava varaus varauskalenteristamme!

KULPS: espoolainen esi- ja perusopetus

KULPS Kulttuuri- ja liikuntapolun tavoitteena on tarjota espoolaisille peruskoululaisille ja esikoululaisille maksuttomia kulttuuri- ja liikuntakäyntejä osana opetusta. Museo Leikin KULPS-tarjonta on suunnattu esiopetusryhmille, ala- ja yläkouluille. Kaikki museon KULPS-tarjonta kuuluu Mielin määrin -kategoriaan ja se on suunniteltu siten, että se sopii opetussuunnitelmaan.

KULPS-palvelut ovat varattavissa: ti klo 9–17 sekä ke-pe klo 9–19.
Hinta: maksuton, max. 30 lasta. Opastuksille yli 15 hlö ryhmät jaetaan kahteen osaan. 

 

 

Työpajat

Päästä mielikuvituksesi ja luovuutesi valloilleen Museo Leikin inspiroivissa työpajoissa. Varaa iloinen ja leikintäyteinen työpaja varhaiskasvatus-, esiopetus-, alakoulu, yläkoulu- tai muulle ryhmälle.
Työpajojen kesto on  1 h ja ne ovat varattavissa: ti klo 9–17, ke-pe klo 9–19, la 12–17 ja su 10–15. Viimeinen mahdollinen aloitusaika on 1 tunti ennen sulkemisaikaa.
Hinta 100€,  max. 30 osallistujaa. (Museo Leikin tilattavat palvelut eivät sisällä Museo Leikin pääsylippuja. Museo Leikkiin on vapaa pääsy alle 18-vuotiaille ja yli 70-vuotiaille kävijöille sekä kasvatus- ja opetusryhmien ohjaajille.)

Opastukset varhaiskasvatus ja esiopetus

Sukella lapsuuden, lelujen ja leikkien ihmeelliseen maailmaan Museo Leikin lapsilähtöisillä kierroksilla. Varaa vuorovaikutteinen ja leikkisä kierros varhaiskasvatus-, esikoulu- tai muulle lapsiryhmälle.
Opastukset sisältävät 30 min opastetun kierroksen ja 30min vapaata leikkiä. Opastukset ovat varattavissa: ti klo 9–17, ke-pe klo
9–19, la ja su 10–17. Viimeinen mahdollinen aloitusaika on 1 tuntia ennen sulkemisaikaa. 

Hinta: Varhaiskasvatus- ja esiopetusryhmät ovat maksuttomia. Muut lapsiryhmät 50€/1–15 hlö ja 100€/ 16–30 hlö. Max. 30 osallistujaa, yli 15 henkilön ryhmät jaetaan kahdelle samanaikaiselle opastukselle. (Museo Leikin tilattavat palvelut eivät sisällä Museo Leikin pääsylippuja. Museo Leikkiin on vapaa pääsy alle 18-vuotiaille ja yli 70-vuotiaille kävijöille sekä kasvatus- ja opetusryhmien ohjaajille.)

Opastukset alakoulu

Lähde matkalle lapsuuden, lelujen ja leikkien mielenkiintoiseen maailmaan Museo Leikin iloisilla kierroksilla. Varaa vuorovaikutteinen ja leikkisä kierros alakoulu- tai muulle lapsiryhmälle.
Opastukset sisältävät 40 min opastetun kierroksen ja 20 minuutin vapaa-ajan Museo Leikissä. Opastukset ovat varattavissa: ti klo 9–17, ke-pe klo 9–19, la ja su 10–17. Viimeinen mahdollinen aloitusaika on 1 tuntia ennen sulkemisaikaa. 

Hinta: Perusopetusryhmät ovat maksuttomia. Muut lapsiryhmät 50€/1–15 hlö ja 100€/ 16–30 hlö. Max. 30 osallistujaa, yli 15 henkilön ryhmät jaetaan kahdelle samanaikaiselle opastukselle. (Museo Leikin tilattavat palvelut eivät sisällä Museo Leikin pääsylippuja. Museo Leikkiin on vapaa pääsy alle 18-vuotiaille ja yli 70-vuotiaille kävijöille sekä kasvatus- ja opetusryhmien ohjaajille.)

Opastukset yläkoulu ja 2. aste

Tutustu lapsuuden menneisyyteen ja lelujen ja leikkien ilmiöihin Museo Leikin ajatuksia herättävillä kierroksilla. Varaa vuorovaikutteinen ja leikkisä kierros yläkoulu-, lukio-, ammattikoulu- tai muulle nuorten ryhmälle.

Nuorille suunnatut opastukset sisältävät 45 min opastetun kierroksen ja 15 minuutin vapaan tutustumisen. Opastukset ovat varattavissa: ti klo 9–17, ke-pe klo 9–19, la ja su 10–17. Viimeinen mahdollinen aloitusaika on 1 tuntia ennen sulkemisaikaa. 

Hinta: Perusopetus-, 2. asteen ja opiskelijaryhmät ovat maksuttomia. Muut nuorisoryhmät 50€/1–15 hlö ja 100€/ 16–30 hlö. Max. 30 osallistujaa, yli 15 henkilön ryhmät jaetaan kahdelle samanaikaiselle opastukselle. (Museo Leikin tilattavat palvelut eivät sisällä Museo Leikin pääsylippuja. Museo Leikkiin on vapaa pääsy alle 18-vuotiaille ja yli 70-vuotiaille kävijöille sekä kasvatus- ja opetusryhmien ohjaajille.)

Opastukset aikuisille

Heittäydy leikin vietäväksi Museo Leikin iloisilla kierroksilla! Varaa nostalginen ja leikkisä kierros itsellesi, työyhteisölle, yhdistykselle tai ystäväporukalle.
Opastuksen kesto on 1 h. Opastukset ovat varattavissa: ti klo 9–17, ke-pe klo 9–19, la ja su 10–17. Viimeinen mahdollinen aloitusaika on 1 tuntia ennen sulkemisaikaa. 

Hinta: Opiskelijaryhmät ovat maksuttomia. Muut aikuisryhmät 80€/1–15 hlö ja 160€/ 16–30 hlö. Yli 15 hlö ryhmät jaetaan kahdelle samanaikaiselle opastukselle. (Museo Leikin tilattavat palvelut eivät sisällä Museo Leikin pääsylippuja. Museo Leikkiin on vapaa pääsy alle 18-vuotiaille ja yli 70-vuotiaille kävijöille sekä kasvatus- ja opetusryhmien ohjaajille.)

Muut palvelut

Museo Leikin lainattava lelunäyttely tuo menneiden aikojen lelut ja leikit luoksesi kätevästi matka-arkussa! Nallevaarin matkassa -lelunäyttelyn voi lainata leikkikulttuurista kiinnostunut yhteisö, joka on tekemisissä lasten ja vanhusten kanssa. Lainaaminen on ilmaista, mutta lainaaja huolehtii kuljetuksesta ja siihen liittyvistä kustannuksista. Laina-aika on kaksi viikkoa.