Museo Leikin ja Oppi&ilo puuhavihko

Puuhavihko

Nappaa lippukassalta Museo Leikin ja pääyhteistyökumppanimme Oppi&ilon puuhavihko.
Palikoista koostuva teksti, jossa lukee Leikki.

Museo Leikki on avautunut!

Täysin uudistunut Museo Leikki on avautunut uusissa tiloissa, osoitteessa Ahertajantie 3. Tervetuloa lapsuuden valtakuntaan!

Leikin laboratorio -näyttely

Museo Leikin päänäyttely Leikin laboratorio vie tutkimaan lapsuuden ilmiöitä monitahoisesti.
Digitaalisista peleistä tehtyjä leluja.

Ruutuhyppy -vaihtuva näyttely

Museon ensimmäinen vaihtuva näyttely Ruutuhyppy kertoo digipelaamisen ja leikin samankaltaisuuksista.
Kuvassa Museo Leikin ja Oppi & ilon logot sekä sydän

Museo Leikki yhteistyöhön Oppi&ilon kanssa

Ylpeänä esittelemme pääyhteistyökumppanimme Oppi&ilon!
Kaksi poikaa päässään noitahatut Museo Leikin Fantasiakekkereillä.

Museo Leikin varauspalvelu

Museo Leikki tarjoaa monipuolisia palveluita kaikenikäisille. Nyt palveluvarauksia voi tehdä uudessa sähköisessä varauspalvelussa.

Lelumuseo Hevosenkenkä on nyt Museo Leikki!

Lelumuseo Hevosenkenkä on vaihtanut nimensä Museo Leikiksi. Museon näkökulma painottuu jatkossa vahvasti leikkiin.
Leluja eri ajoilta rivissä.

Lapsuuden ilmiöitä – uusi aineistopaketti verkossa

Piirroskuva pupuista kahvipöydässä.

Museo Leikin kumppaniksi Pupusaari

Piirroskuva ihmisistä museotyössä, kuten ripustamassa taulua.

Kansanedustaja Pia Kauma museoharjoittelussa Lelumuseossa

Lelumuseo Hevosenkenkä saa kunnian emännöidä elokuun viimeisenä torstaina 26.8.2021 kansanedustaja ja kaupunginvaltuutettu Pia Kauman (Kok.) poliitikon museoharjoittelua.
mustavalkoisessa valokuvassa kolme poikaa istuu leluautojen päällä pihalla.

Lelu, leikki ja mielikuvitus turvaa tuomassa -muistokeruu

Lelumuseo kerää muistoja turva- ja lohtuleluista sekä erilaisista haastavista lapsuuskokemuksista!

Uuden Lelumuseon näyttelyn suunnittelijaksi helsinkiläinen Good Kombo

Lelumuseo Hevosenkengän näyttelyuudistuksen kumppani on helsinkiläinen näyttelysuunnittelutoimisto Good Kombo
Havainnekuva Museo Leikin uusista tiloista ulkoa päin.

Lelumuseo Hevosenkenkä muuttaa uusiin tiloihin WeeGeen naapuriin

Suomen Lelumuseo Hevosenkenkä muuttaa vuoden 2021 aikana uusiin tiloihin osoitteeseen Ahertajankuja 3. Samalla museossa toteutetaan kokonaisvaltainen uudistus. Uusi Lelumuseo, leikin ja lelun ihmemaa, avautuu arviolta keväällä 2022.
Peltinen lentokenttä lelu kuvausjalustalla kuvausstudiossa

Kaksi erikoismuseota yhdessä 3D-mallinnuksen maailmassa

Lelumuseo Hevosenkengän ja Suomen Kellomuseon yhteinen 3D-hanke opetti museoille uuden tavan digitoida omia kokoelmiaan.
Nalle ja koira -lelut

Lelumuseo Hevosenkenkä on suljettu uudistuksen vuoksi

Lelumuseo Hevosenkenkä on sulkenut ovensa Näyttelykeskus WeeGeellä koronarajoitusten ja museon uudistuksen vuoksi.