Museo Leikin turvallisemman tilan periaatteet

Me Museo Leikissä haluamme, että kävijöillämme olisi hyvä olla vierailujensa aikana. Tämän vuoksi noudatamme turvallisemman tilan periaatteita. Syrjintä on museossamme ehdottomasti kielletty, ja teemme jatkuvasti töitä sen eteen, että yhä useamman olisi helpompaa tulla meille käymään. Voimme kaikki yhdessä vaikuttaa siihen, että museomme on kaikille avoin, saavutettava ja viihtyisä paikka.

Me olemme vastuussa turvallisuudestasi museolla. Ongelmatilanteissa ja huolenaiheisiin liittyen voit kääntyä henkilökunnan puoleen, niin pyrimme auttamaan parhaamme mukaan. Emme hyväksy asiatonta käytöstä tiloissamme ja kannustamme vieraitamme pitämään turvallisemman tilan periaatteet mielessä myös museon ulkopuolella.

Jos huomaat jonkun käyttäytyvän asiattomasti tai muutoin rikkovan turvallisemman tilan periaatteita, puutu tilanteeseen. Voit myös tulla hakemaan Museo Leikin työntekijän paikalle. Emme hyväksy minkäänlaista syrjintää ja selvitämme tilanteen välittömästi.

Voit auttaa meitä kehittämään turvallisemman tilan periaatteiden toteutumista antamalla meille palautetta vierailusi aikana tai ottamalla yhteyttä info@museoleikki.fi. Anonyymiä palautetta voit antaa täyttämällä lomakkeen täältä. 

 

 

Turvallisemman tilan periaatteet