Poniconin kisahaut auki. Ilmoituskuvassa kaksi ponimaskottia.

Vuoden 2023 Cosplay- ja customkisahaut

Museo Leikissä järjestetään Poniconi 23.9.2023. Conikisojen haut aukeavat 1.8.2023. Samalla lomakkeella voi ilmoittautua sekä cosplay- että customkisaan. Molempien kilpailujen tuomarit ilmoitetaan lähempänä tapahtumapäivää. Kisaajan tulee ostaa tapahtuman pääsylippu (ennakkoon 15€).

Kilpailuihin osallistuvat teokset ja puvut eivät saa loukata kenenkään ihmisoikeuksia, eivätkä saa sisältää nuorempia osallistujia ahdistavaa sisältöä.

COSPLAYKISA
Cosplay-kilpailussa kisaillaan parhaasta My Little Pony -cosplay-puvusta. Cosplay-puvun tulee olla kisaajan itsensä kokoama tai tekemä. Kilpailuun ei siis voi osallistua valmiiksi ostetulla puvulla. Kyseessä on perinteinen lavakilpailu, jossa puvut esitellään yleisölle yksi kerrallaan. Kilpailussa ei arvioida lavaosuutta, vaan kilpailijan valmistamaa pukua. Tuomaristo valitsee kisan voittajan.

CUSTOM
Customointi kilpailussa tehdään Taikametsä-teemaan liittyen poni, jonka kisaaja on muokannut itse valmiista lelusta. Plagiointi eli toisen työn esittäminen omanaan ei ole sallittua. Teoksessa saa olla ponin lisäksi myös jokin lisäelementti (esim. alusta). Pääasiassa kuitenkin arvioimme itse ponia. Kisaan voi osallistua yhdellä teoksella. Teokset laitetaan Poniconin aikana esille yleisöäänestystä varten. Kisassa jaetaan palkinto sekä yleisön suosikille että tuomariston valitsemalle voittajalle.

Ilmoittutumislomakkeen löydät täältä. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 20.8.2023.

Jos sinulle herää hakuun liittyviä kysymyksiä, ota rohkeasti yhteyttä sähköpostitse: poniconi@museoleikki.fi otsikolla “Kilpailuhaku”. 💕