Lasten museofestarit 2023

Jokavuotisia Lasten museofestareita juhlitaan 18.-19.3. Museo Leikissä, Museo Kruunussa ja WeeGeen EMMAssa sekä Kamussa. Luvassa on uusia kujeita, musiikkia ja leikkimieltä, paljon kivaa tekemistä. 

Festaritunnelmaan pääsee seuraamalla esityksiä ja osallistumalla kujeileviin työpajoihin ympäri festarialuetta. Festarivieraita viihdyttävät musiikkiyhtyeet Mirkka ja Luis, Höpinätötterö sekä Teatteri Hevosenkengän Huhuu Herra Hakkarainen! -esitykset!

Pssst…huomioithan, että Museo Leikin ja Museo Kruunun tilat ovat rajalliset. Ole siis ajoissa paikalla. Etenkin Höpinätötterön esityksiin mahtuu rajallinen määrä yleisöä kerralla. Museo Leikki ja Museo Kruunu avaavat ovensa normaalisti klo 10.

Lisää vinkkejä onnistuneeseen festarivierailuun täällä.

LA JA SU ESIINTYJIEN AIKATAULUT JA SIJAINNIT

Höpinätötterö klo 11.30, 13.30 ja 15.30 (Museo Leikki ja Museo Kruunu)

Teatteri Hevosenkenkä: Huhuu, herra Hakkarainen! klo 12, 14 ja 16 (WeeGee)

Mirkka ja Luis klo 13 ja 15 (WeeGee)

Festareiden pajapisteet ovat avoinna koko viikonlopun klo 11–17 lukuun ottamatta Kruunun Gemmologin matkassa -pistettä, jossa voi vierailla la–su klo 12–15 ja Museo Leikin Ponihoitolaa, joka on avoinna molempina päivinä klo 11–16.

Festareiden ajan Museo Leikkiin ja Kello- ja korumuseo Kruunun myydään ainoastaan yhteislippua (16 €). 

Museo Leikissä ja Kello- ja korumuseo Kruunussa sekä Näyttelykeskus WeeGeessä on käytössä pihapiirin alennus. Aikuisten täydestä pääsymaksusta (eli Museo Leikin ja Kruunun yhteislipusta 16 € tai WeeGeen lipusta 20 €, ) saa 20 % alennuksen näyttämällä lipunmyynnissä toisen talon aiemmin ostetun lipun kassakuittia. Alle 18-vuotiaat ja yli 70-vuotiaat sekä Museokortilliset pääsevät aina veloituksetta museoihin!

Lue lisää ohjelmasta ja aikatauluista täältä.

Lasten museofestarit