”Alkuperäisenä ideana oli tehdä suomalaisuuteen liittyvä maskotti, kuten Suomen aikaisemmassa MLP- conissa Crystal Fair:n Aurora-poni oli. Ensimmäinen versio maskotista oli Kielo, sininen poni, jolla vaalea tukka ja kielonkukka merkkinä.

Kun olin saanut suunnitelman valmiiksi, jokin vain tuntui puuttuvan, joten aloin miettiä maskotin rakentamista toisesta näkökulmasta: My Little Pony generaatioiden tuomisesta yhteen. Kun olen itse seurannut poniaiheisia tapahtumia verkossa, iso osa tapahtumista on joko brony- tai g1- tapahtumia. Museo Leikissä järjestettävässä Poniconissa yksi tärkeä elementti on vuorostaan se, että kaikki poneista kiinnostuneet ovat tapahtumaan tervetulleita! Ja tästä ajatuksesta syntyi Pony Love.

Maskotin tarkoitus on siis tuoda kaikki ponisukupolvet yhteen ja siksi halusinkin Pony Loveen jotain jokaisesta generaatiosta. Eri sukupolvet näkyvät Pony Lovessa seuraavanlaisesti: G1-poni, jonka on suunnitellut Joan @ziaroart, on maskotin vasemmassa kädessä. G2 ponit näkyvät Pony Loven paidassa ja avainnauhan pinsseissä. Pony Loven oikeassa kädessä on vuorostaan g3-poni. Neljännestä sukupolvesta Pony Lovella on Twilight Sparklen merkki poskessa ja sarvi pantana, sekä toisen g4-ponin merkki pinssinä avainnauhassa.

Viimeisin sukupolvi näkyy maskotin tyylissä ja siinä, että maskotilla on yhden sarjan päähenkilön koru kaviossa. Maskotin tyyliksi valikoitui uusimman eli viidennen sukupolven tyyli, koska oma tyylini piirtää on juuri samankaltainen – kuten isojen silmien korostus ja pyöreät muodot. Halusin myös valita jonkun muun, kuin sukupolven 1 tai 4 tyylin, koska ne ovat mielestäni käytetyimmät poniaiheisissa tapahtumissa.

Toivottavasti sinäkin ihastut Pony Loveen ja näen mahdollisimman monia teistä Poniconissa syksyllä!”

Pony Love:n suunnittelija ja kuvittaja Jessica/ @mybabyponies

 

Pony Love -maskotti