Ponitea

Haku vuoden 2024 poniteaan on käynnissä! Voit hakea täyttämällä lomakkeen täältä tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen poniconi@museoleikki.fi.

”Ponitea” on väännös sanasta ”conitea”, jolla viitataan conia vapaaehtoisesti järjestävään porukkaan. Järjestäjillä on usein tietyt roolit tai vastuualueet. Tämän vuoden Poniteaan haetaan etenkin turvallisuudesta ja infosta ja/tai lipunmyynnistä kiinnostuneita jäseniä, mutta muutkin ovat tervetulleita. Ponitea tapaa (etänä) kerran pari kuussa ja suunnittelee yhdessä tapahtuman toteutusta. Päävastuu tapahtuman järjestämisestä on kuitenkin Museo Leikillä.

Ponituntemus on plussaa, mutta ei pakollista. Aiempi kokemus on myös plussaa, mutta ei este vapaaehtoiseksi osallistumiselle. Mitä enemmän meitä on, sitä hauskempaa meillä tulee olemaan!

Työvoima

Poniconissa 05.10.2024 on tarvetta apukäsille. Voit hakea Poniconiin työvoimaksi jos olet vähintään 15-vuotias lähettämällä sähköpostia osoitteeseen poniconi@museoleikki.fi. Laita viestiin otsikoksi ”Poniconi 2024 vapaaehtoinen” ja kerro viestissä hieman itsestäsi ja käytettävyydestäsi. Jos sinulle herää kysymyksiä, ota yhteyttä osoitteeseen mirkka@museoleikki.fi.

Työvoimaa tarvitaan esim. roudaukseen, kulunohjaukseen, lipunmyyntiin, ohjelmajuoksijaksi, yms. Vapaaehtoisille on oma t-paita, jonka saa pitää tapahtuman jälkeen. Tarjolla on myös pientä syötävää koko tapahtuman ajan ja tietenkin tarjoamme ilmaisen sisäänpääsyn vapaaehtoisille. Otamme avuksemme vain muutaman henkilön, joten jos koet kutsumusta hommaan, älä aikaile!

Vapaaehtoiseksi Poniconiin