Yrityksen perhepäivä Lelumuseossa

 

Huomio! Koronavirusepidemian vuoksi Lelumuseo on suljettu 17.3. alkaen toistaiseksi. Kaikki Lelumuseo Hevosenkengän palvelut sekä yleisötapahtumat ovat tauolla ainakin 31.5. asti. Varauksia tehneisiin ollaan yhteydessä. Varauksia otetaan vastaan jälleen 1.6. lähtien, mikäli tilanne sen sallii.

Lelumuseo Hevosenkengässä koko perheellä on hauskaa! Tarjoa työntekijöillesi mahdollisuus ottaa lapsensa mukaan työpaikan tarjoamaan tapahtumapäivään!

Lelumuseossa on useita leikkipisteitä, joissa lapset viihtyvät. Samalla aikuiset voivat seurustella keskenään. Tarjoamme yritysten perhepäiviä sekä museon aukioloaikoina että maanantaisin klo 9-20, ti ja la klo 9-11 ja klo 17-20. Aukioloaikoina yrityksen maksettavaksi tulevat WeeGeen pääsyliput, kun taas yksityistilaisuudesta aukioloaikojen ulkopuolella perimme tilavuokran, 400 €/h (sis. äänentoisto), mutta pääsylippuja ei tarvitse ostaa. Maksimi henkilömäärä on 100 henkilöä, kun porukassa on sekä lapsia että aikuisia. 

Perhepäiviin tarjoamme myös kivaa ohjelmaa koko perheelle. Pajatilassamme voidaan vetää luovan käsillä tekemisen työpajaa tapahtuman ajan tai museotilassamme voi olla museoteatteria perheen pienimmille. Oppamme voivat myös leikittää lapsia Leikkituokion merkeissä. Perhepäivään on mahdollista tilata cocktail-tyyppistä tarjottavaa esim. Lumiére WeeGee -kahvilasta.

Lisätietoja: hanna.jussila[a]hevosenkenka.fi tai 050-5263333.

Esimerkki yrityksen perhepäivästä Lelumuseossa

kesto: 3 h, aukioloajan ulkopuolella
henkilömäärä: yht. 100 aikuista ja lasta
ohjelma: yrityksen edustajan tervetulotoivotus, museon tervetulotoivotus, Hei me ollaan liikenteessä -museoteatteriesitys, non-stop heijastintyöpaja, Menopelileikki-näyttely.
hinta: 1700 €, yht. 17 €/ hlö.