Virkistyspäivä Lelumuseossa

 

Huomio! Koronavirusepidemian vuoksi Lelumuseo on suljettu 17.3. alkaen toistaiseksi. Kaikki Lelumuseo Hevosenkengän palvelut sekä yleisötapahtumat ovat tauolla ainakin 31.5. asti. Varauksia tehneisiin ollaan yhteydessä. Varauksia otetaan vastaan jälleen 1.6. lähtien, mikäli tilanne sen sallii.

 

Leikki on luovuuden lähde! Lelumuseo tarjoaa työporukoille opastus– ja työpajapalveluita. Virkistyspäiväpakettiin voidaan yhdistää esimerkiksi keskusteleva opastus liikenneleikeistä eri aikoina ja  heijastintyöpaja taikka Leikkituokio yhteisleikeillä ja paperikirpputyöpaja. Räätälöimme pajojen teemoja asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Ohjelman voi myös yhdistää kokouspäivään WeeGeellä! Maksimiryhmäkoko on kerrallaan 30 henkilöä. Tilattavissa ti – la klo 9 alkaen. Virkistyspäivää voi täydentää tarjoiluilla Lumiére WeeGee -kahvilassa.
Hinta: alkaen 130 €/ ryhmä + pääsyliput.

Esimerkki TYHY-iltapäivästä Lelumuseossa

kesto: 1,5 h
henkilömäärä: 15
ohjelma: Ensin ryhmällä on keskusteleva Lelujen ja leikkien historiaa -kierros Lelumuseon Laiva on lastattu leluilla -perusnäyttelyssä. Kierroksella voidaan keskittyä osallistujien oman lapsuuden aikaan tai vaikkapa tiettyyn vuosikymmeneen. Sen jälkeen siirrytään työpajatilaan Neppisautotuunaamo-pajaan, jonka aikana kaikki rakentavat ja koristelevat omat Neppisautonsa oppaan johdolla. Lopuksi pidetään leikkimielinen kilpailu Neppiksillä.
Hinta: 150 € + pääsyliput (10€/ hlö yli 10 hlö ryhmät) 150 €, yht. 20 €/ hlö.

Neppisautotuunaamo Lelumuseo Hevosenkengässä.