Vauvan päivän Pienten aamu 29.9. klo 9-12

Museo Leikissä juhlitaan iki-ihania vauvoja ja heidän perheitään valtakunnallisena Vauvan päivänä 29.9.2023 yhteisellä teemalla valo! Ohjelma sisältyy pääsylipun hintaan, eikä erillistä ilmoittautumista tarvita.

PÄIVÄN OHJELMA 

Satumainen valokylpy – aistitila vauvoille klo 9-12
Museo Leikin valokylpy -aistitilassa vauvat pääsevät leikkimään ja lekottelemaan valojen, värien ja muotojen hellivässä aallokossa! Ohjattu aistitila on suunnattu alle 1-vuotiaille vauvoille oman aikuisen seurassa. Aistitila sijaitsee Museo Leikin Taikametsä-näyttelytilassa.

Oppi&ilon puuhapiste klo 9-12
Puuhapisteellä pienet museovieraat perheineen pääsevät tutustumaan
Oppi&ilon pienten tuotteisiin vapaamuotoisesti. Puuhapiste sisältää myös Maalaa vedellä -puuhapöydän, jonka sisältö on suunnattu taaperoille ja leikki-ikäisille lapsille oman aikuisen seurassa. Puuhapiste toimii non-stop -periaatteella. Puuhailemaan mahtuu tilan sallimissa rajoissa. Paikalla on Oppi&ilon henkilökuntaa kertomassa tuotteista sekä tietysti Yrre-maskotti. Oppi&ilon asiakaskyselyyn paikan päällä vastanneille 100 ensimmäiselle on jaossa ihastuttava eläinaiheinen Touhukkaat eläimet -kirja (suositusikä: 2-3-vuotta).

Vauvojen muskarituokiot klo 10 ja 11
Tule mukaan vauvanpäivänä vauvamuskarituokioon! Vauvojen muskarissa sukelletaan laulujen, lorujen, tanssin ja soiton maailmaan. Ota mukaan pieni peitto, jonka päällä vauvan on mukava köllötellä. Tuokion kesto on n. 30 minuuttia. Muskarituokion ohjaa Ninni Repo, varhaisiän musiikinopetuksen lehtori Musiikkiopisto Juvenaliasta.

Vauvan päivän uutuusherkut tarjoaa @greenplanetastronauts

Satumainen valokylpy - aistitila vauvoille