Myyntipöytähaku auki

Vuoden 2024 myyntipöytähaku

Tervetuloa lauantaina 5.10.2024 Suomen ainoaan museossa järjestettävään Poniconiin, joka on tapahtuma kaikille My Little Pony -harrastajille keräilijöistä bronyihin, ponisukupolveen katsomatta! Poniconi järjestetään Espoon Tapiolassa sijaitsevassa Museo Leikissä.

Poniconin myyntipöytähaku aukeaa 6.6.2024. Voit hakea myyntipöytää täyttämällä hakemuslomakkeen tästä. Haku päättyy 2.7.2024

Poniconissa ei ole erikseen taidekujaa ja keräilypuolta, vaan yhdistettynä fanitaiteen ja keräilytavaran myyntisali. Pöydän koko on n. 60cm x 120cm ja hinta 50€. Pöydän hintaan sisältyy kaksi pääsylippua Poniconiin (pääsylipun hinta Poniconiin normaalisti 20€ ennakkoon ja 25€ ovelta). Liput ovat yhdistetty myyntipöytämaksuun siksi että liput ovat varmasti varattuina myyjälle, eikä myyjien tarvitse ostaa pääsylippuja erikseen.

Mikäli haluat jakaa myyntipöydän ystävän kanssa, täyttäkää yhteinen lomake. Huom! Yhdelle pöydälle otetaan max. 2 myyjää. Voit myös hakea pöytää jaettavaksi Poniconin kautta ja tällöin yhdistämme kaksi puolikasta pöytää hakevat samalle pöydälle. Hinta puolikkaalle pöydälle on 25€ ja se sisältää yhden pääsylipun. Puolikkaan pöydän myyjät velvoitamme solidaarisuuteen pöydän toisen myyjän kanssa ja toivomme heidän tauottavan toisiaan tarvittaessa.

Myyntiin toivotaan ennen kaikkea MLP-teemaista fanitaidetta ja keräilytavaraa, mutta jos tilaa on, voit myydä myös teemaa lähellä olevaa materiaalia. Huom! Myyntipöydällä on kiellettyä myydä tekoälyllä generoitua taidetta. Kielto koskee kokonaan tai osittain generoituja kuvia, jotka pohjautuvat muiden osapuolien kuvien hyödyntämiseen. Ethän myöskään myy toisen töitä ominasi.

Odotamme myyjien olevan paikalla Poniconin myyntisalin aukioloaikana joko koko ajan klo 12:00-20:30 tai illalla 16:00-20:30. Pöydän rakentamiseen on varattu aikaa 30min ennen Poniconin alkua klo 11.30-12.00 ja 15:30-16:00. Myyntisali sulkeutuu tunniksi klo 15-16, jotta koko päivän myyjät saavat tauon ja illaksi myymään tulevat ehtivät rakentaa pöytänsä. Suosimme valinnassa koko päiväksi myyjiksi hakevia.

Hakuajan jälkeen ei ole mahdollista tehdä muutoksia pöytäkokoonpanoihin. Peruutuksista tulee ilmoittaa mahdollisimman pian. Mikäli myöhästyt ilmoittamatta rakentamisajasta tapahtumapäivänä, pöytä tarjotaan eteenpäin. Pidäthän huolen omista tauoistasi ja siitä, että pääset halutessasi nauttimaan conin ohjelmasta. Suosittelemme tulemaan myyjäksi kaverin kanssa!

Pöytäpaikkoja on tarjolla ainoastaan rajattu määrä. Poniconin coniteasta koostuva raati valitsee Poniconiin pääsevät myyjät. Raati kiinnittää erityisesti huomiota onko hakemus toteutettu annettujen ohjeiden mukaisesti, sekä pyrkii valitsemaan myyntipöytiin mahdollisimman monipuolista sisältöä. Kaikille hakijoille ilmoitetaan valinnoista sähköpostitse viimeistään 15.7.2024.

Jos sinulle herää hakuun liittyviä kysymyksiä, ota rohkeasti yhteyttä sähköpostitse: poniconi@museoleikki.fi otsikolla “Myyntipöytähaku”.

 💕
Myynitpöytähaku