Myyntipöytähaku auki

Vuoden 2023 myyntipöytähaku

Tervetuloa lauantaina 23.9.2023 Suomen ensimmäiseen museossa järjestettävään Poniconiin, joka on tapahtuma kaikille My Little Pony -harrastajille keräilijöistä bronyihin, ponisukupolveen katsomatta! Poniconi järjestetään Espoon Tapiolassa sijaitsevassa Museo Leikissä, jossa on esillä My Little Pony -mininäyttely Poniystävyys on ikuista! aina 24.9.2023 saakka.

Poniconin myyntipöytähaku on auennut ja haku päättyy 2.7.2023. Voit hakea myyntipöytää täyttämällä tämän hakemuslomakkeen.  

Poniconissa ei ole erikseen taidekujaa ja keräilypuolta, vaan yhdistettynä fanitaiteen ja keräilytavaran myyntipöydät. Pöydän koko on 60cm x 120cm ja hinta 10 €. Pöydän hintaan ei kuulu Poniconin sisäänpääsymaksu. Mikäli haluat jakaa myyntipöydän ystävän kanssa, täyttäkää molemmat oma hakulomake, mutta mainitse lomakkeessa ystäväsi nimi ja yhteystiedot. Huom: Yhdelle pöydälle otetaan max. 2 myyjää.

Myyntiin toivotaan ennen kaikkea MLP-teemaista fanitaidetta ja keräilytavaraa, mutta jos tilaa on, voit myydä myös teemaa lähellä olevaa materiaalia. Huom. Myyntipöydällä on kiellettyä myydä tekoälyllä generoitua taidetta. Kielto koskee kokonaan tai osittain generoituja kuvia, jotka pohjautuvat muiden osapuolien kuvien hyödyntämiseen. Ethän myöskään myy toisen töitä ominasi.

Odotamme myyjien olevan paikalla Poniconin aukioloaikana klo 17-22. Pöydän rakentamiseen on varattu aikaa 30 min klo 16.30-17.00. Hakuajan jälkeen ei ole mahdollista tehdä muutoksia pöytäkokoonpanoihin. Peruutuksista tulee ilmoittaa mahdollisimman pian. Mikäli myöhästyt ilmoittamatta rakentamisajasta tapahtumapäivänä, pöytä tarjotaan eteenpäin.

Pöytäpaikkoja on tarjolla ainoastaan rajattu määrä. Poniconin koniteasta koostuva raati valitsee Poniconiin pääsevät myyjät. Raati kiinnittää erityisesti huomiota onko hakemus toteutettu annettujen ohjeiden mukaisesti, sekä pyrkii valitsemaan myyntipöytiin mahdollisimman monipuolista sisältöä.  Kaikille hakijoille ilmoitetaan valinnoista sähköpostitse viimeistään 12.7.2023.

Jos sinulle herää hakuun liittyviä kysymyksiä, ota rohkeasti yhteyttä sähköpostitse: poniconi@museoleikki.fi otsikolla “Myyntipöytähaku”.

 💕
Myynitpöytähaku