Museo Leikin Pienten aamut

Joka kuukauden 1. perjantai Museo Leikki avautuu jo kello 9 pienten aamun merkeissä.

PIENTEN AAMUT 2022

7.10. Lorutuokio ja Oppi&ilon puuharaati 

Lorutuokiossa vauvat ja taaperot perheineen pääsevät matkalle lorujen maailmaan. Luvassa on leikkisää loruttelua ja moniaistillisia tekniikoita. Kesto noin 45 minuuttia. Yhteen lorutteluun mahtuu noin 15 aikuis-lapsiparia.Ei ennakkoilmoittautumista. Osallistujat pääsevät mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Oppi&ilon Puuharaati (non-stop): Tule taaperon kanssa testaamaan ja antamaan palautetta uutuustuotteista. 50 ensimmäiselle puuharaatilaiselle lahjaksi Oppi&ilo-tuote.

Planeettaystävälliset välipalat tapahtumassa tarjoaa Green Planet Astronauts.

4.11. Vauvasirkus   

Vauvasirkuksessa vauvoille ja heidän perheillensä on luvassa iloista sirkustelua, eikä aikaisempaa kokemusta tarvita. Vauvasirkus on suunnattu 4-11 kuukauden ikäisille vauvoille ja heidän aikuisilleen. Session kesto on noin 45 minuuttia ja mukaan tarvitset oman jumppa- tai joogamaton sekä rennon vaatetuksen. Yhteen vauvasirkukseen mahtuu noin 15 aikuis-vauvaparia. Ei ennakkoilmoittautumista. Osallistujat pääsevät mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä   

2.12. Värileikki

Värileikissä vauvat ja heidän perheensä pääsevät tutustumaan värikylvyn® maailmaan. Luvassa on leikkisää väri-ilottelua eikä aikaisempaa kokemusta tarvita. Värileikki on suunnattu 4-11 kuukauden ikäisille vauvoille ja heidän aikuisilleen. Värileikkisession kesto on noin 45 minuuttia ja mukaan tarvitset rennon vaatetuksen ja vauvalle vaihtovaatteet. Yhteen värileikkiin mahtuu noin 10 aikuis-vauva paria. Ei ennakkoilmoittautumista. Osallistujat pääsevät mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kaikki pienten aamut sisältyvät Museo Leikin pääsylipun hintaan.⁠ Museo on ilmainen alle 18- ja yli 70-vuotiaille.

Merkkaa jo kalenteriisi vuoden 2023 Pienten aamut: 6.1.,  3.2., 3.3.,  31.3.  ja 5.5. 

Pienten aamut