Pienten aamu pe 24.11. klo 9-12

Marraskuun pienten aamussa perheen pienimmät pääsevät taaperoteatterin ihastuttavaan maailmaan sekä leikittelemään väreillä ja muodoilla! 24.11. pienten aamu järjestetään osana Lasten oikeuksien viikon ohjelmaa kulttuurisen hyvinvoinnin teemalla. 

Muuttomies-taaperoteatteriesitys klo 9.15 ja 10.45

Muuttomies on Eero Ojalan humoristinen sooloesitys, jonka aiheena on kodin löytäminen. Esityksessä seikkailee muuttolastinsa kanssa matkusteleva Nomadi, joka osaa puhua vain nonomadia eli tuntematonta muinaisnomadien kieltä. Nomadi etsii yhdessä yleisön kanssa vastauksia esitystä läpileikkaavaan kysymykseen mikä tekee kodin? Taaperoteatteri on suunnattu 1-2-vuotiaille ja heidän aikuisilleen. Esitykseen mahtuu 15 aikuis-taapero paria. Esityksen kesto n. 30 min.

Liput 15 € /vanhempi lapsen kanssa, sisältää pääsylipun Museo Leikkiin. Osta liput esitykseen täältä.

Leikin jäljillä – värileikkituokio klo 9-12.00

Marraskuun pienten aamussa leikitellään erilaisilla kuvioilla ja leikistä syntyneillä jäljillä! Vauva- ja taaperoperheille suunnatussa värileikkituokiossa pienet taiteilijat pääsevät  taiteilemaan väri-ilottelun  leikkivälineiden avulla sekä omaa kehoa hyödyntäen. 

Värileikkituokiota varten mukaan voi varata vaihtovaatteet sekä pienen pyyhkeen. Tuokiossa lapsen jalkaterät ja kädet on hyvä pitää paljaana maalaamista varten. Tuokio toteutetaan nonstop-periaatteella. Värileikkituokio sisältyy museon pääsylipun hintaan.

Lämpimästi tervetuloa!

Näyttelijä Eero Ojala piirrettyjen eläinten kanssa.