Museo Leikin Peliviikot 31.10.-12.11.

Museo Leikin Peliviikkoja vietetään ti 31.10.- su 12.11.2023 (huom. ma 6.11. museo suljettu). Peliviikkojen ajan on luvassa kaikenikäisille peliaiheista ohjelmaa. Koko peliviikkojen ajan museolla on käynnissä non stop Pokémon-jahti ja palapelipiste sekä lisämaksullinen Pelihuone. Viikonloppuisin voit suunnitella unelmiesi pelin prototyypin Pelitehdas -työpajassa.

PELIHUONE
Yy–kaa–koo pelailut alkakoon! Museo Leikin Pelihuoneessa saa nauttia pelaamisen ihanuudesta. Pelihuoneessa pääset pelaamaan kolmella pelihallikoneella, kahdella flipperillä ja kahdella retrokonsolipelillä sekä kolmella käsikonsolilla. Pelihallin pääsymaksu 5€/hlö. Jokaisesta pääsymaksusta museo lahjoittaa 10% Nenäpäivä-kampanjaan!
Ti klo 12-16:45
Ke, to ja pe klo 12-18:45
La ja su klo 10-16:45

LAUTAPELIPISTE
Ohjattu lautapelien pelipiste, jossa peluutetaan Museum -lautapeliä.
Keskiviikot klo 16-18:30

VOIKO SOMESSA JA DIGIPELEISSÄ LEIKKIÄ? -KESKUSTELU
Millainen on digilaitteiden, sosiaalisen median ja leikin suhde nykylapsen elämässä? Mitä aikuisten olisi hyvä tietää? Pelaamisesta ja leikistä keskustelevat peliasiantuntija, tutkijatohtori Mikko Meriläinen ja tietokirjailija, toimittaja Aino-Mari Tuuri. MAKSUTON!
T0 2.11 klo 17:30-18:30

PELITEHDAS -TYÖPAJA
Ryhdy pelisuunnittelijaksi! Työpajassa pääset suunnittelemaan ja rakentamaan unelmien pelisi pelimaailman. Tässä työpajassa vain mielikuvitus on rajana!
Lauantait klo 10-13
Sunnuntait klo 10-13

PALAPELIPISTE
Oot mun puuttuva palanen! Museo Leikin omatoimisessa palapelipisteessä pääset kokoamaan palapeliä. Non stop museon aukioloaikoina

POKÉMON-JAHTI
Pokémonia mä metsästän! Museo Leikkiin on karannut Pokémon hahmoja! Osallistu jahtiin ja nappaa kaikki piilossa olevat Pokémonit.
Non stop museon aukioloaikoina.

Pidätämme oikeudet ohjelmamuutoksiin. Ohjelma sisältyy pääsylipun hintaan jollei toisin mainita.

Pelihahmoja