Pe 24.5. Pienten aamu Hello Kittyn seurassa klo 9 – 12

Museo Leikin toukokuun Pienten aamussa ollaan suloisissa Hello Kitty -tunnelmissa! Tuo pienesi vaikkapa tapaamaan Hello Kittyä, kokeilemaan ja tunnustelemaan kaikkea söpöä ja tutkimaan juuri avautunutta Ystävänä Hello Kitty -pienoisnäyttelyä. Ohjelma sisältyy pääsylipun hintaan.

klo 9 – 12 Hello Kittyn suloinen aistileikkibuffet

Tule ja kokoa oma kattauksesi Hello Kitty -henkisessä aistileikkibuffetissa! Tarjolla on suloisia materiaaleja, kuten itsetehtyä muovailumassaa, syötäviä sormivärejä sekä monia muita aisteja ja leikillisyyttä herättäviä aineksia luovaa taiteilua varten! Paja sopii perheen pienimmille yhdessä oman aikuisen kanssa. Taiteilua varten voit varata mukaan vaihtovaatteet ja pienen pyyhkeen.

klo 9 – 12 Hello Kitty suunnistus (non-stop)
Hello Kitty -hahmot ovat karanneet leikkimään piilosta Museo Leikin –näyttelyyn. Löydätkö sinä piilossa olevat hahmot?

klo 9.30 ja 11 Hello Kitty Meet & Greet
Ikuista hetkesi Hello Kittyn kanssa Museo Leikin kuvauspisteellä.

klo 10 – 10.45 Hello Kitty -onginta
Nappaa saalis! Koita kalastusonneasi Hello Kittyn suloisessa onginnassa. Yhteistyössä Green Planet Astronauts.

Muutokset mahdollisia. Sydämellisesti tervetuloa!

Hello Kitty sylissään sydän.