Palvelut

Museo Leikki on suljettu yleisöltä uuden museon rakennustöiden vuoksi. Koko museon kiinniolon ajan lelujen ja lapsuuden historiaan voi tutustua Lelumuseo Hevosenkengän viimeisimpiin näyttelyihin suuntautuvilla alakoululaisten virtuaaliopastuksilla ja erityisesti 1980-lukuun keskittyvällä virtuaalivierailulla. Yhteisöt voivat lainata myös Nallevaarin matkassa -lelunäyttelyä. Espoolaisille esikoulu- ja kouluryhmille tarjoamme KULPS-palveluita etänä tai koululla toteutettuna.

Museo Leikki avautuu yleisölle keväällä 2022 osoitteessa Ahertajankuja 3.

Museopalveluvaraukset ja -tiedustelut:
info(a)museoleikki.fi tai 050 5900 137 

Lainattava lelunäyttely

Museo Leikin lainattava lelunäyttely tuo menneiden aikojen lelut ja leikit luoksesi kätevästi matka-arkussa!
Lapset kuuntelevat ja katsovat tarkkaavaisesti KULPS!-opastusta

KULPS-kulttuurikasvatustarjonta espoolaisille

KULPS! Kulttuuri- ja liikuntapolun tavoitteena on tarjota espoolaisille peruskoululaisille maksuttomia kulttuuri- ja liikuntakäyntejä osana opetusta. Museo Leikin KULPS!-tarjonnassa on sisältöä sekä ala- että yläkouluille.

Virtuaaliopastukset alakoululaisille

Lähde tutustumaan lelujen, leikin ja lapsuuden historiaan virtuaaliopastuksilla! Nämä virtuaaliopastukset kulkevat Lelumuseo Hevosenkenkän (nyk. Museo Leikki) viimeisimmissä näyttelyissä ja ne on suunnattu erityisesti alakoululaisille.
Kasarin lapset -näyttelyn logo ja printtikuvioita

Virtuaalivierailu Kasarin lapset -näyttelyyn

Lähde mukaamme nostalgiselle aikamatkalle 1980-luvun lapsuuteen!
Kaksi hahmoa, joista toinen tötterohatussa ja toinen avaruusolio.

Virtuaalipaja

Keväällä 2021 Lasten museofestarit WeeGeellä järjestettiin virtuaalitapahtumana. Sen teemana oli Avaruusseikkailu 2021. Videolla pääset kurkistamaan entiseen Lelumuseo Hevosenkenkään ja liikkumaan hauskan avaruusseikkailusadun mukana.
Museo Leikkiä rakennetaan parhaillaan.
Museo avautuu keväällä 2022.