Maaliskuun toinen Pienten aamu 31.3.2023 klo 9-12

Maaliskuussa Museo Leikissä vietetään Pienten aamuja poikkeuksellisesti kaksi kertaa (3.3. ja 31.3., huhtikuussa ei pääsiäisestä johtuen ole Pienten aamua). Toisessa pienten aamussa 31.3. 2023  keikautellaan ja tutustutaan vauvateatteriin.

LEIKKIKEIKAUS TAAPEROILLE
Pajassa leikitään ja puuhataan erilaisilla aisteja aktivoivilla leikkipisteillä! Samalla tutkitaan oman kehon mittakaavoja ja liikettä, tunnustellaan, temppuillaan ja tutustutaan leikin maailmaan motorisia taitoja ja eri aisteja herättelen. Leikkikeikaus toteutetaan non stop periaatteella klo 9-12 museon työpajatilassa. Tervetuloa!

ENSIMMÄINEN KOTI -VAUVATEATTERI (HUOM. ENNAKKOILMOITTAUTUMINEN)
Ensimmäinen koti on vauvateatteriesitys 4-12 kk vauvoille ja heidän vanhemmilleen. Esityksen perustana on aistihavaintoihin ja rytmiikkaan pohjautuva esineteatterimainen ilmaisu, jossa esitellään vauvakatsojille kodin eri elementtejä ja tiloja. Esitykseen mahtuu kerralla 15 aikuis-vauva paria.

Esitykset
1. Esitys klo 9.15 (täynnä)
2. Esitys klo 10.45 (täynnä)

Mukaan otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittaudu osoitteeseen anna.vaananen@museoleikki.fi otsikolla ”Vauvateatteri”. Liitä mukaan esitys kellonaikoineen, johon haluat ilmoittautua. Ilmoittaudu pe 24.3.2023 klo 16 mennessä.

Kaikki pienten aamut sisältyvät Museo Leikin pääsylipun hintaan. Museo on ilmainen alle 18- ja yli 70-vuotiaille.

Ensimmäinen koti Vauvateatteri. Kuvaaja Pekka Elomaa.