Vauvaikäisiä Taikametsässä. Kuva: Pekka Elomaa

Joka kuukauden 1. perjantai Museo Leikki avautuu jo kello 9 Pienten aamun merkeissä. Maaliskuussa Museo Leikissä vietetään Pienten aamuja poikkeuksellisesti kaksi kertaa (3.3. ja 31.3., huhtikuussa ei ole Pienten aamua). 3.3. 2023 Pienten aamussa loruillaan ja leikitään väreillä!

LORUTUOKIO (huom. ennakkoilmoittautuminen)
Leikki-ikäisille suunnatussa lorutuokiossa tutustutaan lorujen ja sanataiteen maailmaan erilaisten rytmien, riimittelyn ja leikillisyyden kautta. Tuokiossa luvassa leikkiä ja yhdessä ilottelua moni-aistillisia ja vuorovaikutteisia tekniikoita hyödyntäen. Lorutuokion kesto on noin 25 min lapsentahtisuus huomioiden. Mukaan mahtuu 12 aikuis-taapero paria.

Tuokio 1 klo. 9.30 (täynnä)
Tuokio 2 klo. 10.30 (täynnä)

Mukaan otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä!

Ilmoittaudu osoitteeseen anna.vaananen@museoleikki.fi otsikolla ”Lorutuokio”. Liitä mukaan kellonaika ja tuokion numero, johon haluat ilmoittautua sekä lapsesi ikä. Ilmoittaudu ma 27.2.2023 klo 16 mennessä.

VÄRILEIKKI (huom. ennakkoilmoittautuminen)
Värileikissä vauvat ja heidän perheensä pääsevät tutustumaan värikylvyn® maailmaan. Luvassa on leikkisää väri-ilottelua eikä aikaisempaa kokemusta tarvita. Värileikki on suunnattu 4-11 kuukauden ikäisille vauvoille ja heidän aikuisilleen. Värileikkisession kesto on noin 45 minuuttia ja mukaan tarvitset rennon vaatetuksen ja vauvalle vaihtovaatteet. Yhteen värileikkiin mahtuu noin 12 aikuis-vauva paria.

Sessio 1 klo 9:30 (täynnä)
Sessio 2 klo 10:45 (täynnä)

Mukaan otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä!

Ilmoittaudu osoitteeseen anna.vaananen@museoleikki.fi otsikolla ”Värileikki”. Liitä mukaan kellonaika ja session numero, johon haluat ilmoittautua, sekä lapsesi ikä. Ilmoittaudu ma 27.2.2023 klo 16 mennessä.

Kaikki pienten aamut sisältyvät Museo Leikin pääsylipun hintaan. Museo on ilmainen alle 18- ja yli 70-vuotiaille.