Havainnekuva Museo Leikin uusista tiloista ulkoa päin.

Lelumuseo Hevosenkenkä muuttaa uusiin tiloihin WeeGeen naapuriin

 

Suomen Lelumuseo Hevosenkenkä muuttaa vuoden 2021 aikana uusiin tiloihin osoitteeseen Ahertajantie 3. Samalla museossa toteutetaan kokonaisvaltainen uudistus. Uusi Lelumuseo, leikin ja lelun ihmemaa, avautuu arviolta keväällä 2022.

Lelumuseo Hevosenkenkä ja Suomen Kello- ja korumuseo saavat kaivattua lisätilaa näyttelyilleen ja palveluilleen Näyttelykeskus WeeGeen viereen rakentuvasta Koy Kulttuuriloistosta. Rakennuksen on suunnittelut SARC arkkitehdit. Lelumuseo Hevosenkenkä tuo uusiin näyttelytiloihin täysin uudistetun museon, leikin ja lelun ihmemaan. Uudistustyötä tukee Suomen kulttuurirahasto Museovisio-apurahalla. Uuden Lelumuseon tavoitteena on puolustaa kaikenikäisten leikkiä, välittää runsaasti ja monin tavoin tietoa eri aikojen lapsuudesta sekä tarjota kävijöilleen kokonaisvaltaisia ja hyvin saavutettavia elämyksiä. Kulttuuriloisto antaa Lelumuseolle upeat puitteet toteuttaa tavoitteitaan aiempaa suuremmassa ja toimivammassa tilassa lähellä WeeGeen yhteistyökumppaneita.

Kahden erikoismuseon yhteistoiminta ja sisällöt tekevät uudesta kohteesta kiehtovan kohtaamispaikan. Näyttelykeskus WeeGeen ympäristöön valmistuvan uuden museotilan myötä Tapiolan houkuttelevuus monipuolisena kulttuurin tarjoajana sekä niin espoolaisten kuin matkailijoidenkin vapaa-ajan kohteena vahvistuu entisestään.

 

Lue tiedote muutosta: Tiedote_15.4.2021_Lelumuseo_ja_Kellomuseo_muuttavat

Lisää havainnekuvia täältä.

Seuraa uudistusta blogissamme.

 

Lisätietoja:

Museonjohtaja Laura Kokki
laura.kokki[a]hevosenkenka.fi
puh. 050-5767677