Eri-ikäisiä ihmisiä Lelumuseo Hevosenkengässä.

[vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column][vc_column_text]

Tule mukaan uudistamaan Lelumuseota: ilmoittaudu mukaan Leikin laborantit -asiakastyöryhmään!

 

Tule tekemään kanssamme Suomen iloisinta museota! Lelumuseo Hevosenkenkä uudistuu vuosina 2021 – 2022 elämykselliseksi museoksi, joka puolustaa leikkiä ja kannustaa kävijöitään empatiaan ja luovuuteen. Nyt kutsumme asiakkaitamme mukaan vaikuttamaan uudistukseen. Leikin laborantit -asiakastyöryhmässä työstetään museon suunnitelmia yhdessä asiakkaiden ja museon työntekijöiden kesken ja jalostetaan ne parhaiten kävijöiden toiveita vastaaviksi. Työryhmässä pääset aidosti vaikuttamaan siihen, millainen tulevaisuuden Lelumuseosta tulee!

Toivotamme tervetulleiksi työryhmään kaikenikäiset lelujen ystävät, leikin puolustajat, museofanit ja uudet tuttavuudet! Myös lapset ovat lämpimästi tervetulleita mukaan aikuisen seurassa. Suosittelemme työryhmän jäsenyyttä 5-vuotiaasta alkaen. Mukaan voi tulla vaikka koko perheellä! Toiminta toteutetaan osittain erillään lapsille ja aikuisille. Työryhmä kokoontuu työpajatyyppisiin tapaamisiin kolme kertaa vuodessa vuosien 2020 – 2022 aikana. Toivomme, että työryhmän jäsenet pystyvät sitoutumaan toimintaan pitkäjänteisesti, mutta se ei ole edellytys mukaan ilmoittautumiselle.

Työryhmän tapaamiset järjestetään arki-iltaisin Lelumuseolla ja niissä tarjotaan ruokaisaa välipalaa. Ensimmäisen tapaamisen aiheena on unelmien viikonloppupäivä ja se järjestetään maanantaina 5.10. klo 17 – 19. Mikäli ilmoittautujia on yli 15 henkilöä, järjestetään tapaamiset kahdessa osassa, jotta turvavälejä voidaan noudattaa. Toinen osa kokoontuu tässä tapauksessa tiistaina 6.10. klo 17 – 19. 

Työryhmään osallistuminen on vapaaehtoistoimintaa, josta ei makseta palkkiota. Matkantekoon ja parkkeeraamiseen liittyviä kustannuksia korvataan osallistujille S-ryhmän lahjakortin muodossa.

Leikin laborantit -asiakastyöryhmäläiset saavat:

  • Vaikuttaa uudistuvan Lelumuseon toteutustapoihin ja palveluihin.
  • Uusia tuttavuuksia.
  • Kiinnostavaa ja hauskaa puuhaa lelujen ja leikin maailmoihin liittyen.
  • Tutustua museon uudistamisprojektiin “sisältä päin”.
  • Maittavat tarjoilut. 

 

Lisätietoja: Hanna Jussila, puh. 050-5263333 tai hanna.jussila[a]hevosenkenka.fi

 

Ilmoittaudu mukaan tästä 28.9. mennessä!

 

 [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]