Nallevaarin matkassa – lainattava lelunäyttely

Museo Leikin lainattava lelunäyttely tuo menneiden aikojen lelut ja leikit luoksesi kätevästi matka-arkussa! Näyttelyn avulla lapset näkevät, millaisia leluja on ennen vanhaan ollut. Varttuneemmat taas saavat virikkeitä muistella omaa lapsuuttaan. Lähtökohtana on, että hekin jotka eivät voi vierailla Museo Leikissä, pääsevät viihtymään vanhojen lelujen äärelle.

Nallevaarin matkassa – lainattavan lelunäyttelyn ovat toteuttaneet Mia Peltola ja Anna Nuorlehto yhteistyössä Museo Leikin kanssa osana Metropolian ammattikorkeakoulun “Kulttuuri hyvinvointipalveluiden voimavarana” -erikoistumisopintoja vuonna 2011. Näyttelyä on uudistettu vuonna 2016.

Nallevaarin matkassa -lelunäyttelyn voi lainata leikkikulttuurista kiinnostunut yhteisö, joka on tekemisissä lasten ja vanhusten kanssa. Lainaaminen on ilmaista, mutta lainaaja huolehtii kuljetuksesta ja siihen liittyvistä kustannuksista. Laina-aika on kaksi viikkoa. Näyttelyn leluihin saa koskea ohjatusti, mutta niitä ei saa enää ottaa mukaan leikkeihin.

Tiedustelut arkisin klo 9 – 16 puh. 050-5263333, sähköpostilla hanna.jussila(a)museoleikki.fi.

Museo Leikkiä rakennetaan parhaillaan. Museo avautuu keväällä 2022.
Leikki – Lekmuseet byggs som bäst. Museet öppnas på våren 2022.
Leikki – The Museum of Play is presently being built.
The museum will open in the spring of 2022.
LELUMUSEO HEVOSENKENKÄ ON SULJETTU 30.11. – 20.12.2020
LELUMUSEO HEVOSENKENKÄ ON SULJETTU 30.11. – 20.12.2020