Nalle ja nukke

Lainattava lelunäyttely

Nallevaarin matkassa – lainattava lelunäyttely

Museo Leikin lainattava lelunäyttely tuo menneiden aikojen lelut ja leikit luoksesi kätevästi matka-arkussa! Näyttelyn avulla lapset näkevät, millaisia leluja on ennen vanhaan ollut. Varttuneemmat taas saavat virikkeitä muistella omaa lapsuuttaan. Lähtökohtana on, että hekin jotka eivät voi vierailla Museo Leikissä, pääsevät viihtymään vanhojen lelujen äärelle.

Nallevaarin matkassa – lainattavan lelunäyttelyn ovat toteuttaneet Mia Peltola ja Anna Nuorlehto yhteistyössä Museo Leikin kanssa osana Metropolian ammattikorkeakoulun ”Kulttuuri hyvinvointipalveluiden voimavarana” -erikoistumisopintoja vuonna 2011. Näyttelyä on uudistettu vuonna 2016.

Nallevaarin matkassa -lelunäyttelyn voi lainata leikkikulttuurista kiinnostunut yhteisö, joka on tekemisissä lasten ja vanhusten kanssa. Lainaaminen on ilmaista, mutta lainaaja huolehtii kuljetuksesta ja siihen liittyvistä kustannuksista. Laina-aika on kaksi viikkoa. Näyttelyn leluihin saa koskea ohjatusti, mutta niitä ei saa enää ottaa mukaan leikkeihin.

Lelunäyttelyä ei voi toistaiseksi varata sähköisestä varauspalvelustamme. Otathan suoraan yhteyttä meihin: info@museoleikki.fi, puh. +358-50-590 0137 (ti-la aukioloaikojen puitteissa)