Museo Leikin Kurpitsajuhlat 28.-29.10.

Museo Leikissä vietetään la-su 28.-29.10. halloween teemaisia kurpitsajuhlia ja luvassa on velhomaisia työpajoja, Harry Potter -suunnistusta, glittertatuointipiste ja fantasiahahmojen pukukilpailu. Olet sitten velho, kummitus tai noita, olet lämpimästi tervetullut juhlistamaan halloweenia Museo Leikkiin!

LAUANTAI 28.10.2023

 

Klo 11-16 GLITTERTATUOINTIPISTE
Kimalla kuin timantti! Glitter-tatuointipisteellä voit ottaa itsellesi upean kimaltelevan tatuoinnin. Yksi tatuointi per lapsi sisältyy pääsylipun hintaan.

 

Klo 10–13 TAIKALIMATYÖPAJA
Keitä, keitä taikalientä! Työpajassa pääset valmistamaan maagisia taikaliman.

 

Klo 14–16 TAIKASAUVATYÖPAJA
Taikuutta ilmassa! Työpajassa askartelet itsellesi velhon, haltian, noidan tai keijun taikasauvan. Pajamaksu 2€/taikasauva.

 

Klo 15 PUKUKILPAILU
Ken on heistä kaikkein kauhein? Pukeudu Museo Leikin kurpitsajuhliin halloween-henkiseen naamiaisasuun ja osallistu pukukilpailuun, jossa juhlien hämmästyttävimmät asut palkitaan

 

Klo 10­­­­­­–17 HARRY POTTERIN VELHOSUUNNISTUS
Testaa tietosi Harry Potterista taianomaisella omatoimisella non stop suunnistuksella ja osallistu velhomaisen palkinnon arvontaan. 

 

SUNNUNTAI 28.10.2023

Klo 11–13 HÄMÄHÄKKI -TYÖPAJA
Hämä-hämä-hämähäkki kiipes museoon! Tule valmistamaan söpö hämähäkki halloweenin iloksi. 

Klo 10–17 HARRY POTTERIN NON-STOP VELHOSUUNNISTUS
Testaa tietosi Harry Potterista taianomaisella omatoimisella non stop suunnistuksella ja osallistu velhomaisen palkinnon arvontaan. 

Pidätämme oikeudet ohjelmamuutoksiin. Ohjelma sisältyy pääsylipun hintaan jollei toisin mainita.

Kuvassa fantasiahahmoja