Piirroskuva pupuista kahvipöydässä.

Museo Leikin kumppaniksi Kahvila & Putiikki Pupusaari

Iloksemme ja kunniaksemme saamme uuteen, keväällä 2022 avautuvaan Museo Leikkiin kumppaniksi Kahvila & Putiikki Pupusaaren.

Pupusaari on vuonna 2020 perustettu perheyritys, jolla on kahviloita Espoossa ja Vantalla. Kahviloiden valikoimiin kuuluu kahvin ohella muun muassa aamiaista, lounasta, suolaisia ja makeita herkkuja sekä Pupusaaren omia tuotteita. Pupusaari on syntynyt halusta tuoda palveluita ja elämyksiä lähiöihin. Sinne jokainen on tervetullut juuri sellaisena kuin on.

Me olemme tosi iloisia siitä, että Pupusaari avaa ovensa vihdoin myös Tapiolassa. Odotamme yhteistyötä museoiden kanssa innoissamme ja emme malta odottaa, että saamme yhdessä luoda asiakkaille unohtumattomia kokemuksia!”, kertovat Pupusaaren yrittäjät Linda Mustakari ja Juhani Kähönen.

Museo Leikki toivottaa Pupusaaren lämpimästi tervetulleeksi Tapiolaan! Kahvila & Putiikki Pupusaari Tapiola herkkuineen täydentää kävijöiden museokokemusta ja mahdollistaa vaikka koko päivän kestävän elämysmatkan Museo Leikkiin ja muihin talon näyttelyihin.

Kahvila Pupusaaren logo, jossa on pupu kahvikuppi kädessään.
Museo Leikin kahvilaksi tulee Pupusaari.