Museo Leikin 2023 kesäleiri

Museo Leikin kesäleiri kutsuu! Lapsuuden, leikin ja lelujen omassa museossa vietetään kesäisen kepeää leirielämää kestävän leikin teemalla. Leiripäivien aikana leikitään ja pelataan, taiteillaan, rakennellaan sekä retkeillään lähiympäristöön mukavan yhdessäolon merkeissä.

Leiriviikon aikana tutustutaan myös museon näyttelyihin ja aikamatkataan lapsuuden eri ilmiöihin kulttuuriperinnön ja kestävän kehityksen näkökulmat huomioiden. Jokainen leiripäivä sisältää ohjattua toimintaa, lounaan sekä vapaata leikkiaikaa leiriläisten omien toiveiden mukaisesti. Leiri on suunnattu 1.-3. luokkalaisille lapsille.  Osallistuminen edellyttää, että lapsella on ensimmäinen kouluvuosi takanaan. Leirille mahtuu 20 lasta.

Tervetuloa viettämään iloisia kesäpäiviä Museo Leikkiin Espoon Tapiolaan!

Leirin hinta on 200€ (Leirin hintaan sisältyy vakuutus, materiaalit, retket ja lämmin lounas. Huom.! mahdollinen välipala ei sisälly hintaan).

Leiriaika: Ma-pe 12.-16.6.2023 klo. 9.00-15.00

Mukaan pääsee ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen päättyy 31.3.2023. Ilmoittaudu osoitteeseen info@museoleikki.fi otsikolla “Museo Leikin kesäleiri”. Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisen jälkeen saat vahvistusviestin ja maksuohjeet.

Leirin peruutusehdot:
Peruutuksista on ilmoitettava mahdollisimman pian toimistoon sähköpostitse info(at)museoleikki.fi. Leiripaikan peruminen on maksutonta vielä kuukausi ennen leirin alkamista (12.5.2023). Tällöin jo maksettu leirimaksu palautetaan kokonaisuudessaan. Jos leiripaikka perutaan alle kuukausi ennen leirin alkua, peritään leirimaksusta 50% leirin kokonaishinnasta. Huom! Leirimaksun maksamatta jättäminen tai leiriltä pois jääminen ei riitä peruutukseksi! Perumatta jätetty leiripaikka laskutetaan, vaikka lapsi ei saapuisi leirille.

Koululaisia leikkimässä Museo Leikin välkällä. Kuva Pekka Elomaa