Joulukuun pienten aamu 2.12.2022

Joka kuukauden 1. perjantai Museo Leikki avautuu jo kello 9 Pienten aamun merkeissä. Joulukuun Pienten aamussa 2.12.2022 on näyttelyiden lisäksi tarjolla värileikkiä ja taaperoteatteria.

VÄRILEIKKI (huom. ennakkoilmoittautuminen)
Värileikissä vauvat ja heidän perheensä pääsevät tutustumaan värikylvyn® maailmaan. Luvassa on leikkisää väri-ilottelua eikä aikaisempaa kokemusta tarvita. Värileikki on suunnattu 4-11 kuukauden ikäisille vauvoille ja heidän aikuisilleen. Värileikkisession kesto on noin 45 minuuttia ja mukaan tarvitset rennon vaatetuksen ja vauvalle vaihtovaatteet. Yhteen värileikkiin mahtuu noin 12 aikuis-vauva paria.  

Sessio 1 klo 9:30 (täynnä)
Sessio 2 klo 10:45 (täynnä)

Mukaan otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä!

Ilmoittaudu osoitteeseen info@museoleikki.fi otsikolla ”Värileikki”. Liitä mukaan kellonaika ja session numero, johon haluat ilmoittautua. Ilmoittaudu ma 28.11.2022 klo 16 mennessä.

MUUTTOMIES -TAAPEROTEATTERI klo 9.30 (huom. ennakkoilmoittautuminen)

Muuttomies on Eero Ojalan humoristinen sooloesitys, jonka aiheena on kodin löytäminen. Esityksessä seikkailee muuttolastinsa kanssa matkusteleva Nomadi, joka osaa puhua vain nonomadia eli tuntematonta muinaisnomadien kieltä. Nomadi etsii yhdessä yleisön kanssa vastauksia esitystä läpileikkaavaan kysymykseen mikä tekee kodin? Taaperoteatteri on suunnattu 1-2-vuotiaille ja heidän aikuisilleen. Esitykseen mahtuu 15 aikuis-taapero paria. Esityksen kesto n. 30 min.

Esitys klo 9.30 (Täynnä)

Mukaan otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä!

Ilmoittaudu osoitteeseen info@museoleikki.fi otsikolla ”Taaperoteatteri”. Ilmoittaudu ma 28.11.2022 klo 16 mennessä.

Kaikki pienten aamut sisältyvät Museo Leikin pääsylipun hintaan. Museo on ilmainen alle 18- ja yli 70-vuotiaille.

Muuttomies -taaperoteatteri. Kuvaaja Pekka Elomaa